Plastefina – plastilina artizanala naturala
Azi vreau sa va povestesc despre un produs nou, cu care ne-am jucat noi cu mare drag si bucurie: plastilina artizanala Plastefina.Plastefina este facuta doar din ingrediente naturale – faina, apa, sare, ulei, crema de tartar si colorant alimentar!
Asadar, este ideala si pentru copiii mai mititei. Dar va marturisesc ca are asa o textura minunata, incat este o bucurie sa te joci cu ea si cand cresti mai mare.

Este extrem de maleabila si se lucreaza usor cu ea, asa cum puteti vedea cu usurinta in imaginile de mai jos.
Spre deosebire de plastilina normala, mi-a fost mai usor sa curat locul unde s-au jucat copiii cu ea: nu se lipeste, ci se usuca si resturile seamana cu niste firimituri care se sterg usor.

Un alt plus pentru noi sunt culorile frumoase si variate, care permit copiilor sa isi construiasca proiectele dupa imaginatie.

Desi noi inca nu am ajuns sa o lasam sa se usuce, pe eticheta scrie ca e suficient sa o amestecam cu putin ulei si Plastefina isi revine! 🙂 Ceea ce mi se pare senzational, mai ales la ritmul in care se uita deschisa plastilina la noi in casa.

In incheiere, va incurajez si pe voi sa intrati pe site-ul lor – plastefina.ro si sa descoperiti acest produs minunat, natural si reutilizabil.
Ii gasiti si pe Facebook – aici – unde gasiti alte idei grozave de joaca cu plastilina.