Seria „Pauza de Ordine” propune sarcini zilnice de curățenie, organizare și simplificare, concepute să fie realizate în doar câteva minute. Este ghidul ideal pentru cei care doresc să mențină ordinea în casa lor cu efort minim și eficiență maximă.

Pauza de ordine - 15 minute pentru o casa ordonata

Una din sarcinile care îmi displac cel mai mult este să curăț în profunzime sertarul de la mașina de rufe. Și nu sertarul în sine, care până la urmă se scoate ușor și se poate spăla și înmuia în diverse soluții. Ci toate acele găuri mărunte prin care curge apa, pe care apar depuneri și care sunt atât (!) de greu accesibile.

Dar acum câteva săptămâni am descoperit o soluție eficientă și care face ca această sarcină să meargă și foarte rapid.Am cumpărat din dm.ro acest spray cu spumă pentru WC și după ce am spălat de câteva ori WC-ul cu această spumă și am privit fascinată cum se umflă spuma, mi-a venit ideea că e soluția perfectă și pentru alte locuri greu accesibile.
Și astfel am ajuns să folosesc această spumă pentru curățarea sertarului de la mașina de spălat rufe. Mai exact, zona de găuri mărunte care devine accesibilă după scoaterea sertarului în care se pun detergenții.

Soluția a fost foarte eficientă în îndepărtarea depunerilor și a fost suficient doar să dau ușor cu peria peste ele. După folosirea spumei, dau drumul la mașină în un ciclu de spălare fără rufe (sau cu cârpe).

Sper ca acest truc să vă fie de ajutor și dacă îl încercați, vă rog să îmi scrieti cu părerile voastre!

Vezi și alte articole din serie aici


Acest articol a luat nastere datorita colaborarii mele cu dm drogerie markt Romania. Ca brand ambassador incerc sa va arat cum am integrat in mod real produsele lor in viata noastra si sa vin mereu cu idei si noutati care sa va inspire data viitoare cand sunteti la cumparaturi. 
#advertisementDM

Vezi și alte articole despre produse din dm AICI.