Va veni sezonul oualor umplute. Si daca nu pentru masa de sarbatoare, sigur se vor „recicla” astfel oua ramase de la Paste.
Reteta aceasta am incercat-o in graba, intr-o dimineata. Nu am decorat sau ornat ouale, ci le-am pregatit rapid pentru micul dejun. Asadar, fie ca aveti nevoie de o reteta pentru zilele de sarbatoare sau una pentru micul dejun, iata o varianta simpla si naturala a oualor umplute.
Bonus: este perfecta si pentru cei mici 🙂
Ingrediente
6 oua
100 gr ficat de pasare
o lingura de unt
1 morcov mare
1 ceapa
sare si piper dupa gust
Am fiert ficatul in apa cu sare, impreuna cu ceapa si morcovul. Cand s-au fiert, le-am pasat bine impreuna cu galbenusul de la oua.
Am potrivit la gust cu piper si sare si am umplut jumatatile de ou cu compozitia obtinuta.
Am ornat cu putin chives si am servit ouale alaturi de putina salata de verdeturi.
fac si sotia ficat de casa, dar nu fara morcov.
o sa incercam si noi