Da, dragii mei. M-am lenevit. In doua saptamani nu cred ca am terminat doua carti. Trist. Sunt foarte nemultumita de mine. Dar hai sa zicem ca am avut si motive:

1 Am lucrat ceva mai mult la blog. Si sunt covinsa ca veti fi, pe buna dreptate, foarte surprinsi. Pai cum vine asta, ca nu se vede nimic! Nu se vede pentru ca momentan schimbarile si munca la blog s-au facut numai in mintea mea. Incet, incet se va oglindi si in blog. Sper.
Am inceput blogul din moft, l-am continuat din inertie si a ajuns o activitate organizata. Si mi s-a parut normal sa mai citesc una, alta despre ce inseamna un blog.

2 Dupa cum m-am laudat deja la unii dintre voi (:D) sunt proaspata proprietara a unui notebook dragalas. Prin urmare am pierdut destul de mult timp butonand, instaland si cascand ochii.Si daca va mai dezvalui ca am Windows Vista pe el, veti intelege mai bine timpul alocat descoperirii unor chestii de baza (My Computerul a fost un mister cam 45 de minute – pana sa-l identific, reusisem deja sa ma conectez la internet).
Tocmai datorita acestei mici minunatii, scriu acest post din varful patului la o ora indecent de tarzie.
Si am sperante ca de miercuri seara sa am si wireless prin casa…e lung cablul de la rds, dar se impiedica Aldo si Mara de el. J
Desi ma bate gandul sa ies cu el la plimbare prin Unirii sa-l vad cum merge wireless.
Dar cu siguranta am sa mai revin eu cu povestiri/necazuri care sa il aiba ca personaj pe kicsi szivem (traducere libera – inimioara mea)

3 Incredibil, dar am mai si lucrat. Am eu job lejer, dar nici chiar asa!

Si ce am mai citit?

Ce stia Maisie de Henry James. Cartea mi se pare surprinzator de buna si prin urmare nu pot sa nu ma intreb cum de nu am auzit de ea in facultate.

Maisie este o copila de cativa anisori (6 pe la inceputul romanului) care, dupa divortul parintilor, este mutata cu randul de la unul la altul. Este folosita ca arma in razboiul dintre propria mama si tata. Si ca si cum nu ar fi suficient, apar pe parcurs si alte personaje perfide care ii cuceresc inima si apoi se folosesc de inocenta si statutul ei.
Impresionanta este inteligenta copilei. Si pentru ca uneori mi se pare prea subtila, il suspectez pe Henry James ca a exagerat in inzestrarea eroinei sale.
Dar mai am pana la final…