1. Am invatat cum e sa traiesti fara spatiu personal. Si la wc merg insotita.
2. Nu mai stiu cum e sa mananc o mancare in tihna. Sau la ora mesei. Sau calda. Sau asezata la masa.
3. Am aflat ca pupicii mei au puteri vindecatoare magice!
4. Am aflat ca tot ce tineam in poseta pana acum era complet inutil. Ies din casa cu o geanta imensa plina de scutece, servetele de trei feluri, sticla cu apa, cateva gustari, cateva jucarii, un jerseu, o pereche in plus de sosete. In principiu, nu mai am nimic al meu in acea geanta.
5. Ca pot trai si fara telefon mobil functional/de ultima generatie. Ma rog, am o carcasa care se destrama si cand o iei in mana, cu ecranul zgariat, colturile roase si 2 taste lipsa.
6. Am constatat ca sunt potentialul angajat perfect: multi-tasking toata ziua, deseori si in somn, plina de initiativa si creativa (mai ales cand sunt obligata sa improvizez ceva pentru a-mi bea cafeaua in liniste), nu imi iau pauza de masa, lucrez si cand sunt bolnava si actuala fisa a postului incape printata cam pe un bax de A4.
7. Am aflat ca nu imi mai este frica de nimic, dar imi este teama de orice.

8. Am inteles cat de important e corpul meu, chiar si dupa sarcina si cat de important e sa te impaci cu noul tau aspect. In fond sunt pufoasa cu un scop clar: sa adapostesc cat mai confortabil in brate un pui de om.
 9. Am realizat ca in fiecare secunda pot gresi. Fiecare vorba, privire, gest pot fi gresite. Dar, desi exista mii de cai de a esua, exista un singur lucru cu care nu pot da gres, indiferent de context: a pune copilul la san. Sau cum este cunoscut pe acest blog – The power of the tzitzi!
10. Am descoperit cum este sa iubesti total. Si cum este sa fii iubit total.