V-am tot povestit cum comunitatea adunata in jurul acestui blog pe facebook devine tot mai activa si cum ne simtim tare bine gatind si impartasind diverse trucuri homemade pentru curatenie si ingrijire personala.

Si pentru ca Facebookul este bun pentru discutii, dar are un mare minus la organizarea si pastrarea informatiei si pentru ca o mamica cu care am impartasit experiente de pe vremea cand eram amandoua gravide s-a oferit sa ma ajute, am pornit ieri un mic forum cu discutii despre subiectele care ne intereseaza.

Veti gasi acolo diferite categorii pentru retete, dar si Reteta Saptamanii , locul unde gatim retete dupa o anumita tema. Apoi avem un loc unde povestim despre metode naturale de ingrijire si curatenie, o sectiune despre activitati creative si educative pentru cei mici, tot pentru ei avem o sectiune speciala de retete si diversificare si cateva alte teme care ne pasioneaza.

Forumul il veti gasi direct pe blog – aici – si sper sa fie o platfoma mai buna pentru a comunica si a impartasi idei! 🙂

* butonul pentru forum il gasiti in bara de navigare de la inceputul paginii, in partea dreapta!