IMG_5933

IMG_5937

Gratarul nu inseamna doar ceafa de porc si mici, ci inseamna si legume facute la gratar cu o savoare deosebita!

IMG_5944

Fie ca este o zi obisnuita, fie vreti sa adaugati un plus de savoare unui gratar traditional, eu va propun sa nu uitati sa puneti pe gratar si cateva legume. Si daca alegeti dovlecelul nu veti regreta. Ba mai mult, asezat frumos in farfurie impreuna cu cateva feliute de rosie si de mozzarella, ornat cu putin patrunjel aromat, poate fi pata de culoare a mesei si sigur va atrage privirile si celor mai inversunati carnivori! 🙂

IMG_5938

Ingrediente

2-3 rosii
1 dovlecel
100 gr Mozzarella de la Lactitalia
sare
pudra usturoi
patrunjel verde

IMG_5916

Taiati dovlecelul felii si condimentati-l cu sare si usturoi pudra. Apoi puneti-l pe gratar si lasati-l sa se patrunda bine.

IMG_5928

Intre timp taiati feliute mozzarella si rosiile.

Dupa ce ati luat dovlecelul de pe gratar aranjati-l in straturi succesive. La final ornati cu patrunjel.

IMG_5952

IMG_5937