Ati vazut culoarea anului 2018? Se numeste Ultra Violet.
Poate imi veti zice ca nu va intereseaza, ca oricum nu sunteti asa de preocupate de moda incat sa va afecteze aceasta alegere. Ei bine, asa am mai zis si eu in trecut. Dar problema este ca se vor umple magazinele de aceasta culoare si sunt sanse mari sa va placa o haina in aceasta nuanta. Si cum este si o culoare puternica, probabil veti fi puse in situatia in care sa va intrebati cu ca sa o asortati.
Intr-adevar, mi se pare o culoare mai dificil de asortat si tocmai de aceea am mai citit putin pe site-urile de moda si m-am jucat un pic cu nuantele pentru a vedea cu ce palete ar merge asortate piese vestimentare Ultra Violet.

 

Asa cum ati mai citit pe blogul meu, va incurajez spre o garderoba minimalista, atat din considerente de spatiu, financiare, cat si din dorinta de a avea in dulap doar hainele si accesoriile care ne plac cu adevarat. Asadar, am construit imaginea de mai sus pornind de la ideea unei garderobe minimaliste si sugerandu-va sase palete de culoare in care ati putea integra piesele vestimentare Ultra Violet.
Nu am mai inclus in imagine incaltarile – iar pentru primavara eu am pregatiti o pereche de conversi, o pereche de pantofi, o pereche cizme dama si o pereche cizme de cauciuc (sa fie!), dar nici pantalonii unde la mine raman in continuare blugii, dar nu uitati ca sunt foarte la moda pantalonii si fustele din tartan.
Pe langa toate acestea, un alt detaliu foarte important pentru mine este parfumul, pe care imi place sa il schimb si in functie de sezon. De cum apar florile de primavara, simt nevoia sa renunt la parfumul de iarna, dulce si/sau citric si sa trec spre parfumuri cat mai florale si fresh.

Revenind la imaginea de mai sus, trebuie sa va marturisesc ca mie imi place ultima varianta, cea mai colorata. Mi se pare ca include tocmai culorile primaverii si probabil isi spune in acest moment cuvantul acest aspect. In rest, incepand de la prima varianta, unde am combinat doar ultra violet si baby blue, am crescut numarul de nuante care ar putea fi combinate si ati putea sa alegeti oricare din aceste variante cand decideti ce piese vestimentare sa includa garderoba voastra capsula de primavara. De exemplu, daca nu va place nuanta de verde-lime, puteti saalegeti variantele cu nuantele de roz, roz-cenusiu sau maro si ciocolatiu.