Ma bucur sa va scriu azi si sa va pot prezenta un brand romanesc care mie imi este foarte drag.

Phenalex este cunoscut mai ales datorita produsului lor celebru Antioxi Vita, un foarte puternic antioxidant care a fost premiat cu aur la Salonul de Inventica Mondiala din 2011. Dar ei au mai multe game de produse. Eu i-am descoperit cu gama lor de produse pentru copii, mai exact spray-ul nazal, iar acum am ajuns sa le cunosc aproape toate produsele.
Gama lor de cosmetice are ingrediente ca apa termală, din zona balneoclimaterică Băile Felix, și o combinație de uleiuri vegetale care au îmbogățit acestă emulsie cu AntioxiVita alături de principii active cum sunt vitamina A și E, armonios combinate cu ulei esențial din flori de Lotus și Iris. Mie mi-a placut mult si mirosul delicat al produselor, cat si faptul ca se absorb perfect in piele si o fac matasoasa si hidratata.

Ma bucur nespus sa gazduiesc pe blogul meu un concurs si sa va ofer si voua sansa sa castigati aceste creme!

 CONCURS

Premii

Vor fi alesi 3 castigatori, fiecare primind un pachet a cate 5 creme

Iata ce trebuie sa faceti:
1. Intrati pe site-ul Phenalex –> phenalex.ro <– si studiati putin gama lor de produse (le gasiti in bara de sus, la sectiunea Produse)
2. Lasati un comentariu sub acest articol in care sa ne spuneti care gama vi se pare cea mai interesanta sau utila pentru voi si de ce. De asemenea, ne bucuram daca ne scrieti si despre produsele Phenalex pe care deja le-ati incercat! 🙂

*Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile celor de la Phenalex sau sa ii cunoasteti mai bine si sa vedeti ce premii mai primesc pentru produsele lor, va incurajez sa dati like paginii lor de Facebook –> aici 

*Daca doriti sa le cumparati produsele, le gasiti aici 
Concursul se va desfasura in perioada 7-14 octombrie.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, in ordinea primirii comentariilor si va fi anuntat pe blog si pe pagina mea de Facebook.

 

Succes!


 

Castigatorii concursului sunt:
Achim Magdalena
Lilia
Cristina Cimpeanu
Va rog sa imi scrieti pe ama@amanicolae.ro cu datele voastre de contact.