Crema de branza cu unt de arahide si scortisoara
Nu stiu cum sunt alti copii, dar ai mei toata ziua ar rontai ceva. Pentru a nu le strica pofta de mancare, limitez gustarile la doua pe zi, una de dimineata si una de dupa-amiaza. Daca cea de seara este de obicei centrata in jurul fructelor, dimineata apelez de obicei la lactate: iaurturi, smoothie, branza dulce etc.

Si astfel am ajuns sa facem aceasta crema de branza dulce cu unt de arahide, pe care copiii o adora si este foarte satioasa!

Ingrediente
200 gr de branza dulce de vaci
50 gr de unt de arahide
Optional: miere*
Scortisoara (dupa gust)

Aceste gramaje sunt orientative. Puteti adauga mai putin unt de arahide pentru o crema mai usoara sau mai mult, daca vreti ceva mai intens. Daca folosit unt de arahide fara zahar adaugat, puteti indulci cu miere. Daca untul de arahide are deja zahar, atunci probabil nu mai e nevoie sa indulciti suplimentar.
Dupa ce ati adaugat aceste ingrediente, potriviti la gust cu scortisoara. Noi adoram scortisoara si punem din abundenta cam peste orice e posibil! 🙂

Puteti servi aceasta crema de branza cu fructe – este perfecta cu feliute de mar. De aceasta data, noi le-am servit cu chipsuri de platan, gasite in dm drogerie markt. gasiti mai multe variante de arome in magazinele dm.