Dragii mei,

ma bucur sa va anunt ca am pregatit un nou concurs pentru voi, un concurs la care puteti castiga un gadget cel putin interesant si inovator.

Ma bucur nespus sa vad ca apar pe piata din Romania multe produse care functioneaza cu energie alternativa. Cei care ma cunosc stiu ca suntem si noi in cautarea unor astfel de surse de incalzire a casei in care locuim, asa ca am o oarecare privire de ansamblu a pietei in acest domeniu.

Ce mi-a placut insa la Carpat Energy este ca au produse (sa le zicem gadgeturi) pentru mai multe domenii, nu doar cele de incalzire sau energie alternativa.

Unul dintre ele este tocmai produsul oferit premiu la acest concurs – un gratar solar (il puteti vedea aici pe site ) sau sa vizionati acest film cu el:

Va marturisesc ca nu am mai auzit de asa ceva pana acum, nici nu stiam ca exista, dar mi se pare o chestie foarte interesanta, mai ales in contextul actual cu legea picnicului 🙂

 Pentru a castiga acest gratar, iata ce trebuie sa faceti:

 1. sa lasati un comentariu cu numele vostru si cu linkul catre un produs care vi se pare interesant din magazinul Carpat Energy 
(au si jucarii solare tare interesante)
2. sa dati like paginii de Facebook Carpat Energy.

 Inscrierile se fac pana pe 8  august.
Iar pe 9 august voi anunta castigatorul prin extragere cu random.org.

 Succes!