Stiu ca in aceasta perioada a anului, mai mult decat oricand, sunteti coplesiti de diferite campanii care va cer ajutorul pentru copii sau batrani nevoiasi. Si mai stiu ca fiecare cauza este cel putin la fel de grea si la fel de grava, fiecare are nevoie in egala masura de ajutor. Tocmai de aceea pe acest blog am decis sa ma alatur celor de la World Vision Romania si sa va povestesc despre unul dintre proiectele lor – Daruieste Speranta de Craciun!

Campania Daruieste Speranta de Craciun se concentreaza pe ajutarea a 120 de copii din satul Cioatele, judetul Vaslui. Zona este una foarte saraca, unde nu doar imbracamintea si rechizitele sunt o problema, ci chiar si mancarea de zi cu zi a micutilor. Iar frigul face ca situatia lor sa fie cu atat mai dificila!
Intre 1999-2009 cantina din satul Cioatele a functionat, dar a fost inchisa din lipsa de fonduri. In anul 2009 World Vision a sustinut cantina din Negresti si a trimis familiilor din Cioatele pachete cu hrana rece. Acum ei isi doresc sa repuna in functiune cantina din Cioatele pentru a asigura celor 120 de micuti o masa calda pe zi. Pentru acest proiect este nevoie de 21.600 lei/luna, dar cu putin fiecare dintre dumneavoastra poate ajuta si cu doar 50 de lei puteti asigura mancarea calda pe o saptamana pentru un copil!
Nu-i asa ca si asta este un mic miracol?

Daca nu se va aduna suma totala pentru repornirea cantinei in timp util, cu banii adunati se vor cumpara alimente (faina, zahar, ulei, oua etc), astfel incat cei mici sa treaca mai usor peste iarna grea.

Campania se desfasoara in perioada 6 decembrie-31 ianuarie si in aceasta perioada puteti intra pe pagina speciala a proiectului Daruieste Speranta de Craciun pentru a face donatii.

In plus, la finalul campaniei voi face impreuna cu cei de la World Vision o tragere la sorti si voi trimite unui donator un cosulet plin de bunatati! 🙂

Va incurajez sa intrati pe site-ul celor de la World Vision sa vedeti mai multe detalii despre aceasta campanie si despre activitatea lor de pana acum si sper sa putem fiecare dintre noi darui ceva, cat de putin, pentru a ajuta acesti copii sa aiba parte macar de mancare!