Cu cativa ani in urma, sotul meu a fost intr-o delegatie in Croatia si gazdele de acolo i-au dat cadou un cos cu produse traditionale croate. Printre ele erau si numeroase produse de la Podravka, produse pe care nu le cunoasteam si nu le vazusem pana atunci in Romania. Dar ne-au placut tare mult toate, iar preferatele mele au fost borcanele de Ajvar (zacusca de ardei cu vinete).

Acum am avut ocazia sa incerc si sortimentele de condimente pentru grill, dar si Naturella. Veti gasi in pozele de mai jos si lista lor de ingrediente, in caz ca sunteti curiosi (stiu ca eu am fost).

Iar azi va invit la un concurs in care aveti ocazia sa castigati si voi doua cosuri de produse in valoare a 50 de lei fiecare, cu produse din gama EVA (vedeti aici gama de conserve de peste), dar si condimente Naturella si Grill (vedeti aici mai multe detalii).

Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la aceasta postare, in care sa imi spuneti care este metoda voastra preferata de a servi tonul sau sardinele? 🙂

Concursul se va incheia pe 22 februarie si voi extragere castigatorul cu random. org, in ordinea sosirii comentarilor.

 

 

 

Castigatorii concursului sunt Matei Madalina si Andreea. Astept datele voastre de contact pentru a vi se expedia premiul! 🙂