Prajitura am pregatit-o in pripa si va marturisesc ca nu ia mai mult de 15 minute sa o preparati. Aveti de maruntit biscuitii, de asamblat si de lasat la rece pentru 1-2 ore.
Ingrediente:
200 grame biscuiti
500 grame Ricotta de la Lactitalia
2 nectarine
150 gr unt
3 linguri cacao
3 linguri zahar
250 gr iaurt cu fructe (caise)
Maruntiti biscuitii fie cu cutitul fie cu sucitorul.
In cazul in care folositi sucitorul bagati biscuitii intr-o punga rezistenta pentru a nu face mizerie.
Turnati peste biscuiti untul topit si framantati pana se patrund bine, apoi intindeti in tava de prajitura.
Presarati nectarinele taiate bucatele si turnati peste ricotta amestecata cu iaurt, cacao si zahar.
Puneti la rece cam o ora la congelator (varianta super rapida) sau macar 2 ore la frigider.
Super rapid , racoros si sigur bun ! Iti spun cum mi-a placut…o sa-l fac si eu !
pa!
@Nicoleta – sa-mi spui neaparat 😉
Draga Ama unde gasesc produse Lactitalia? In ce magazine? (Bucuresti):) Mereu vad retete minunate la tine pe blog si mi ar place sa le incerc cu aceste produse care cred ca sunt deosebite la gust. SUCCES!
Eu din cate stiu se gasesc in reteaua Metro produsele si la Bucuresti 🙂