IMG_7347

Prajitura am pregatit-o in pripa si va marturisesc ca nu ia mai mult de 15 minute sa o preparati. Aveti de maruntit biscuitii, de asamblat si de lasat la rece pentru 1-2 ore.

IMG_7344
Iata cum se procedeaza.

Ingrediente:

200 grame biscuiti
500 grame Ricotta de la Lactitalia
2 nectarine
150 gr unt
3 linguri cacao
3 linguri zahar
250 gr iaurt cu fructe (caise)

IMG_7342

Maruntiti biscuitii fie cu cutitul fie cu sucitorul.
In cazul in care folositi sucitorul bagati biscuitii intr-o punga rezistenta pentru a nu face mizerie.

IMG_7333

Turnati peste biscuiti untul topit si framantati pana se patrund bine, apoi intindeti in tava de prajitura.

IMG_7337

Presarati nectarinele taiate bucatele si turnati peste ricotta amestecata cu iaurt, cacao si zahar.

Puneti la rece cam o ora la congelator (varianta super rapida) sau macar 2 ore la frigider.

IMG_7350