Am mai descoperit inca o metoda grozava de a prepara cartofii, de data asta dupa o reteta gasita la Ina.
Ingrediente
1 kg cartofi1 lg ulei de masline 3 lg mustar clasic 3 catei de usturoi, pisati 1 lg oregano uscat sare si piper
Se pregateste sosul din usturoiul dat pe razatoarea fina, mustar, ulei, oregano, sare si piper.
Cartofii curatati, spalati si taiati cubulete se pun peste sos si se amesteca bine pentru a fii bine acoperiti de sos.
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, intr-un singur strat si se dau la cuptorul incins pentru aproximativ 40 de minute sau pana cand incep sa aiba o culoare aurie.
Ina ii recomanda alaturi de o salata de legume. Euii recomand alaturi de o friptura de porc si eventual o salata de ardei copti. Ambele variante sunt la fel de gustoase datorita cartofilor! 🙂
O, cred ca sunt tare buni, Ama!
Iti doresc o primavara frumoasa, cu ganduri bune si iubire!
Mmm… ce aspect apetisant!!!
Asa obisnuiesc si eu sa-i fac in loc de prajiti, sant nemaipomenit de buni…
Iti toate cele bune.
Am mai vazut reteta asta… si mi-a placut tare mult!! Arata tare bine si cartofii tai!1…
O primavara frumoasa!!..
Ma bucur mult dragele mele ca va place! 🙂
O primavara minunata si voua! :*
Tocmai ce au inceput sa miroasa din cuptor… nu ne saturam de ei! Foarte apetisanti au iesit! 🙂
@Nally ma bucur mult ca va plac! 🙂 va pup!
arata super cred ca sunt deliciosi