IMG_3983

Am mai descoperit inca o metoda grozava de a prepara cartofii, de data asta dupa o reteta gasita la Ina.

IMG_3980

Ingrediente
1 kg cartofi1 lg ulei de masline 3 lg mustar clasic 3 catei de usturoi, pisati 1 lg oregano uscat sare si piper

IMG_3986

Se pregateste sosul din usturoiul dat pe razatoarea fina, mustar, ulei, oregano, sare si piper.
Cartofii curatati, spalati si taiati cubulete se pun peste sos si se amesteca bine pentru a fii bine acoperiti de sos.
IMG_3959Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, intr-un singur strat si se dau la cuptorul incins pentru aproximativ 40 de minute sau pana cand incep sa aiba o culoare aurie.
Ina ii recomanda alaturi de o salata de legume. Euii recomand alaturi de o friptura de porc si eventual o salata de ardei copti. Ambele variante sunt la fel de gustoase datorita cartofilor! 🙂

IMG_3973