Azi a fost o zi pe cat de obositoare, pe atat de plina de energie, rasete si bucurie. Cum altfel putea fi un eveniment despre fructe la o gradinita plina de copilasi dragalasi, foarte educati si cuminti?

Ziua a inceput din zorii racorosi cand am cumparat cu Camelia fructele proaspete si ne-am dus cu o gramada la bagaje la gradinita care ne-a invitat sa le organizam un eveniment special despre fructe si importanta lor in alimentatie. Pe langa cei 24 de copii ni s-au alaturat si cativa parinti si bunici si am inceput ziua cu un sanatos suc de fructe proaspat stors.
Fiecare copil a constribuit la acest suc de fructe, a observat cum se face si cum din fiecare fruct iese licoarea colorata, sanatoasa si aromata. Sa va mai spun ca sucul a fost baut pe nerasuflate si cam toti participantii la atelier aveau mustacioare colorate de la sucul de fructe? 🙂 (cativa morcovi storsi printre fructe au fost de vina!)

Apoi au urmat doua momente creative – fiecare copil a facut o buburuza sau un arici din fructe si la final Mutulica Pepenica (botezat ad-hoc de copii) a primit o infatisare noua si colorata.

S-a cantat foarte mult, s-a fluierat, s-a dansat si s-a alergat. Ce s-a petrecut de fapt acolo puteti descoperi in albumul de mai jos!

Parteneri utilecopii.ro