IMG_1450

Prima oara am luat amaranth pentru ca l-am gasit rasfoind vegis.ro si de atunci m-am indragostit de el. Il dau mai ales Nataliei, dar am inceput sa il gatesc si pentru noi si azi vreau sa va arat o reteta care poate fi adaptata si in diversificare, dar poate fi si un mic dejun pentru mami si tati 🙂

IMG_1454
Ingrediente
1/2 cana amaranth
o mana de caise confiate
esenta naturala de vanilie
banane
(nuci)
IMG_1450
Cu o seara inainte puneti la inmoi amaranthul in apa.
La fel procedati si cu caisele – trebuie rehidratate.

Dimineata puneti la fiert amaranthul si aromati-l cu putina vanilie. Cand deja amaranthul s-a inmuiat, adaugati caisele taiate bucatele mici si mai dati o data in clocot.

Pentru bebe puteti servi cu feliute de banana, iar pentru voi puteti adauga si cateva nuci si chiar si putina miere.

IMG_1459

Aceste ingrediente le puteti adauga si daca aveti un copil mai mare de un an.