Eu sunt un om al deciziilor bruste si abrupte.
De exemplu, pot sa adorm intr-o seara impacata cu ideea de a avea parul lung sau saten. Si ma pot trezi in dimineata urmatoare chitita ca vreau sa am parul scurt sau blond. Si actionez imediat, din instinct. Sun la coafor si cer disperata o programare la ora 8.30 – 9.00. Daca nu au liber, ma duc la alt salon. Dar pana in ora 10.00 eu trebuie sa-mi rezolv moftul.

Niciodata aceste mofturi indeplinite nu le regret.

Azi dimineata m-am trezit la 7.00 cu o idee fixa: vreau si eu aparat foto mai de Doamne ajuta!
Zis si facut. Dupa ce am onorat programarea la veterinar de la ora 9.00, am lasat cainele acasa si m-am dus la Media Galaxy sa imi satisfac moftul.

Vad aparatul si ma indrept spre ghiseul de credite. Vroiam sa-l iau in 2-3 rate. Cand imi zice domnisorul de acolo ca am nevoie de adeverinta de la lucru intru in panica: adica pana la ora 10.00 azi nu pot sa am aparatul???!!!
Asa ceva nu se poate! Nu pot sa accept!

Si achit pe loc, cu inconstienta, cu mintea impaienjenita, zicandu-mi ca pot face foame la sfarsitul lunii, dar macar o sa am aparat foto :))

Asadar, la 10.00 si cateva minute am plecat din magazin cu jucaria asta in maini. Nu e nevoie sa va spun ca toata ziua m-am jucat!
(Manualele de utilizare sunt niste tampenii inutile!)

Asadar o sa va incant de acum cu poze frumoase si clare (gata cu pozele facute cu telefonul mobil!) si cu poze mai apetisante pe puiutul de blog 🙂