Va ziceam in articolul despre Craciun (acesta) ca vreau sa schimb modul in care imi petrec zilele. Vreau mai mult timp pentru viata reala, pentru gatit, activitati, plimbari si imbratisari. Si nu neaparat in aceasta ordine.
Ne place sau nu sa recunoastem, social media ne fura multe clipe extrem de pretioase din fiecare zi. Uneori parca nici nu mai e in controlul nostru: telefonul e acolo, la indemana, parca cere sa fie deschis. Acest subiect este unul extrem de vast si destul de delicat. Probabil il voi mai relua, dar momentan va spun doar ca am sters aplicatiile de pe telefon si incerc sa intru cat de putin pot. Pentru binele meu, pentru productivitatea si linistea mea.
Din toate aceste motive, mai multe aspecte ale activitatii mele de pe grup le veti regasi intr-o noua forma aici. De asemenea, am inceput sa construiesc pentru abonatii la newsletter mici cursuri de organizare, pe care voi incepe sa le trimit din 2018.
Priviti aceste articole ca o forma de inspiratie si sper ca sarcinile de curatenie ale zilei sa va ajute si pe voi.


Dimineata
Micul dejun: paine cu maia si peanut butter + lapte cu miere

Pranzul
Supa de pui
Peste cu legume

Cina
Pui cu orez cu legume

Ce mi-am propus pentru azi:
☐ Paine cu maia –> nu am avut maia suficient de buna si am facut Challah. Reteta aici
Ordine in noile jucarii primite —> eliberarea suprafetelor aglomerate din living 
☐ Ordine pe biroul meu

De cand am descoperit aceste dischete demachiante, refac mereu stocul. Azi dimineata am folosit ultima bucata si asa ca am facut rapid o noua tura. De aceasta data am pus ulei de cocos si apa de trandafiri.

Dischete demachiante – reteta aici

Cu copiii am citit azi Ridichea Uriasa (varianta de la editura Usborne), am gatit impreuna painea si ne-am jucat Cuibar Plin (se gaseste in Pepco).