10 proiecte creative primavara editura casa

10 activitati creative de primavara si Pasti cu Editura Casa

Dragii mei,
In aceste vremuri de izolare, va propun sa va alaturati unei mici provocari care sa va aduca putina culoare si bucurie in viata!


Chiar daca suntem nevoiti sa stam inchisi in case, va invit sa intampinam primavara cu proiecte colorate si sa aducem un plus de bucurie pe masa de sarbatoare cu decoratiuni facute impreuna cu mult drag.

Vreau sa le multumesc celor de la Editura Casa, pentru ca au fost de indata de acord cu ideea mea si ne-au pus la dispozitie gratuit toate resursele pe care le veti primi in aceste zile!
In perioada urmatoare va voi propune cate 1-2 proiecte din cartile lor din colectia Idei Creative, carti pe care le puteti cumpara si voi cu doar 5 lei de pe site! Gasiti colectia aici si sigur veti gasi mai multe care sa va pasioneze.
In plus, pot fi cadouri foarte inspirate in aceasta perioada! Lucrul cu mainile este cea mai sigura metoda de a ne linisti 🙂

10 activitati creative de primavara si Pasti cu Editura Casa


Pentru a va inscrie si pentru a primi cele 10 idei pe care le-am ales din materialele puse la dispozitie de Editura Casa, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati acest link si sa va introduceti adresa de mail.
Apoi, dupa 24 de ore, timp de 10 zile, veti primi cate un mesaj de la mine cu o noua idee.
Important! Veti primi aceste 10 mailuri in functie de data la care va inscrieti 🙂 astfel incat, daca va inscrieti saptamana viitoare, atunci veti incepe sa le primiti pe rand de la acea data.

Si la final am si o mica rugaminte: daca faceti ideile pe care vi le propunem in aceste zile, singuri sau impreuna cu copiii, ne-am bucura foarte tare daca ne-ati trimite poze cu ceea ce ati facut!
Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti poza ca REPLY la mailurile primite de la mine.

Va multumesc si sper sa va aduca bucurie acest mic proiect!