Eu una ador branza topita. Nu branza topita din comert, cu gust de plastic, ci branza de calitate topita la diverse temperaturi. Calda si moale, sa o vad cum se intinde. Si daca e sa fie topita, apoi atunci sa fie cat mai multa. Din pacate putine retete imi permit o asemenea debandada calorica si de aceea am incercat aceste toasturi cu branza din belsug si putin ou, numai putin, cat sa le faca si mai pufoase si aromate!

IMG_9134

IMG_9133

Ingrediente

IMG_9120

2 felii de paine
un pic de unt
branza Caciotta de la Lactitalia
2 oua
sare, piper

Ungeti mai intai painea cu putin unt si partea unsa o asezati cu fata intr-o mica tigaie.

IMG_9124

Dati pe razatoare branza Caciotta si bateti ouale cu sare si piper.

IMG_9123

Amestecati branza cu ouale.

IMG_9127

Asezati amestecul obtinut peste feliile de paine si dati la cuptorul incins, asezand tigaia/tava in partea superioara a aragazului.

IMG_9128

Lasati la cuptor pentru 10-15 minute si serviti fierbinte. Merge de minune cu rosii.