Eu una ador branza topita. Nu branza topita din comert, cu gust de plastic, ci branza de calitate topita la diverse temperaturi. Calda si moale, sa o vad cum se intinde. Si daca e sa fie topita, apoi atunci sa fie cat mai multa. Din pacate putine retete imi permit o asemenea debandada calorica si de aceea am incercat aceste toasturi cu branza din belsug si putin ou, numai putin, cat sa le faca si mai pufoase si aromate!
Ingrediente
2 felii de paine
un pic de unt
branza Caciotta de la Lactitalia
2 oua
sare, piper
Ungeti mai intai painea cu putin unt si partea unsa o asezati cu fata intr-o mica tigaie.
Dati pe razatoare branza Caciotta si bateti ouale cu sare si piper.
Amestecati branza cu ouale.
Asezati amestecul obtinut peste feliile de paine si dati la cuptorul incins, asezand tigaia/tava in partea superioara a aragazului.
Lasati la cuptor pentru 10-15 minute si serviti fierbinte. Merge de minune cu rosii.
Mi-ai facut pofta… 🙂
Imi place ca, spre deosebire de alte bloguri, ai si retete usoare care sunt gata in cateva minute.
Sunt moarta dupa sanwich-uri calde
cu branza.
Imi place ideea cu ouale + branza.
Am notat.
@Diana – multumesc 🙂 adevarul e ca eu incerc sa scurtez cat mai mult timpul petrecut in bucatarie, nu vad de ce sa imi ia 4-5 ore sa pregatesc o masa cand o pot face in 30-40 de minute 🙂
@Lia – si eu 😀 sper sa iti placa si reteta asta 🙂
Foarte apetisant..reteta simpla si gustoasa. Am trecut-o pe lista 🙂
Corina
@Corina – sigur merita incercata! 🙂
Ama, cu ce putem inlocui branza Caciotta? 🙂
Madalina, cu cheddar