6 pulpe de pui
3 linguri mustar
2 lingurite miere
5 linguri de apa
1 catel de usturoi
1 mar
rozmarin
ulei de masline
sare, piper, boia
2 ardei iute
3 linguri mustar
2 lingurite miere
5 linguri de apa
1 catel de usturoi
1 mar
rozmarin
ulei de masline
sare, piper, boia
2 ardei iute
Intr-un bol mic amestecati bine mierea, mustarul, apa, usturoiul si rozmarinul.
Cand s-a omogenizat amestecul, adagati si ardeiul iute tocat marunt.
Intr-o tavita asez carnea de pui si marul taiat feliute.
Peste el torn amestecul facut mai sus si dau la cuptor acoperit de o folie.
Puiul picant este indulcit de mere. Pentru ca sosul este delicios, este de indicat sa nu il irositi, de aceea recomand ca si garnitura un pireu pufos. 🙂
* pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Sabina.
🙂
Super prezentare !!!
Cred ca este o combinatie minunata, delicioasa reteta!! 🙂
…prea ispititor ce vad pe-aici :))…asa ca-ti zic repede ce am de zis: pe blogul meu te asteapta un binemeritat premiu!
…care, sper eu, sa iti faca placere! 🙂
Te pupacesc pana atunci 😛
Ai un alt premiu si de la mine:-)
va multumesc pentru apreciei si premii! iar ma rasfatati! 🙂
va pup dulce!