Ingrediente
carne de pui (eu am folosit pulpe dezosate)
3 linguri de iaurt (gras)
1-2 linguite de pasta iute de ardei
optional sare
Aceasta marinata usoara, de vara, este o modalitate rapida de a da o noua savoare carnii de pui.
In iaurt puteti pune pasta de ardei in cantitatea dorita, in functie de cat doriti sa fie de iute carnea. Amestecati bine pasta de ardei in iaurt, adaugati carnea si lasati la rece pentru macar o jumatate de ora.
Prajiti apoi carnea fie in tigaie, fie puteti sa o lasati la cuptor (daca nu sunteti fanii prajitului in tigaie).
Tare buna trebuie sa fie.
''Imi ploua in gura'' de pofta!
🙂 neaparat trebuie sa o incerci atunci!
Gustos! cu siguranta am sa prepar si eu pui marinat cu ardei iute si iaurt, pana astazi il pregateam cu un amestec de ierburi pentru tandoori
@Toata ziua in bucatarie noroc cu puiul asta ca e asa de versatil 🙂 mai mare dragul sa experimentezi cu el 🙂
asa este! si se pare ca ne si place :D.
P.S. Sa-ti traiasca ingerasul 😀
@Toata ziua in bucatarie multumesc mult! 🙂
In iaurt ar fi indicat putin ulei de masline daca nu este iaurtul gras, si putin piper proaspat macinat