Pornind de la postul meu de acum doua zile, in care ceream macar 5 bloggeri pentru a organiza o provocare, am avut mailul invadat de bloggeri dornici sa mi se alature in acest mic experiment.

Vreau in primul rand sa le multumesc tuturor si sper sa reusesc sa organizez cat mai bine
aceasta frumoasa provocare. Pentru ca – trebuie neaparat sa va spun asta – desi nu am avut vreme sa raspund pe larg celor inscrisi, m-am bucurat tare mult de fiecare mail si de fiecare blog nou descoperit. Si cred ca asta este ceea ce conteaza – faptul ca putem descoperi mereu alti oameni talentati si pasionati de bucatarie!

Am stat si m-am gandit si la un regulament si vreau sa va prezint si voua planul.

Principiul de baza al provocarii: fiecare participant (cu minim 20 de retete pe blog) va primi pe mail – in secret si nu are voie sa dezvaluie pana la publicarea retetei – numele unui blog de pe care trebuie sa se inspire pentru o reteta.


Programul provocarii


1. Pe 1 si 2 ale lunii va voi trimite un mail cu numele si adresa blogului pe care trebuie sa il frunzariti.
Cercetati blogul si alegeti o reteta care vi se pare interesanta si pe care ati dori sa o incercati.
Pregatirea retetei nu inseamna respectarea ei pana la ultimul gram, ci aveti voie sa adaugati un accent personal, cu conditia sa pastrati principiul de baza al retetei.


2. Aveti timp sa pregatiti reteta si postarea pana cel tarziu pe data de 23 ale lunii.

POSTAREA TREBUIE SA CONTINA


1. Poza produsului final
2. Link catre reteta originala
3. Link catre pagina principala a blogului de unde v-ati inspirat
4. Link catre pagina mea http://amainbucatarie.blogspot.com/

3. Pana cel tarziu pe 25 ale lunii trebuie sa imi trimiteti un mail cu linkul* catre postul dedicat provocarii pentru ca eu in data de 27-28 ale lunii sa public aici un post cu toate retetele provocarii – sa vedeti acolo bunatati – cu link catre fiecare reteta in parte.


4. Intre 20-31 ale lunii se fac inscrierile pentru luna urmatoare – pe mail (si doar pe mail!) la ama2675@gmail.com
!!! S-a creat o LISTA PERMANENTA, cu participanti care vor sa fie inscrisi direct la fiecare editie. Daca doriti sa faceti parte din aceasta lista imi putetiu trimite un mail in care sa specificati acest lucru.
*aici va rog sa ma ajutati si voi pe mine pentru ca vor fi multe bloguri si multe postari, vor fi greu de urmarit si nu vreau sa sar pe cineva!

Noul regulament!

Provocarea secreta se organizeaza autonom de mine pe grupul de Facebook – https://www.facebook.com/groups/107589976059741/ 

Daca doriti sa participati la provocare, trebuie sa va alaturati acestui grup si acolo veti afla luna de luna ce blog va este alocat de catre bloggerul care este gazda lunii respective.

Va rog ca inainte de a va alatura grupului sa imi trimiteti un mesaj privat (aici ) in care sa imi dati linkul catre blogul vostru, sa pot verifica daca intruneste conditia de minim 20 de retete.
Atentie! Cererile fara o prezentare in prealabil nu vor fi acceptate!