1 Azi noapte m-am trezit – literalmente – racita.

2 De dimineata m-am tarat afara din pat, am incercat sa beau o cafea, am plimbat cainii prin ploaie si m-am imbracat sa ajung la prima zi de scoala.

3 Cu o inspiraie demna de o minte geniala (precum a mea :D) am plecat de acasa cu o ora jumatate mai repede. A fost perfect pentru ca din Girocului pana pe Aradului am facut o ora intreaga, rotunda si dodoleata. Demult nu am mai ascultat atat de multa muzica, demult nu am mai cantat atat (noroc cu geamurile ude si aburite ca nu ma vedeau ceilalti „participanti la trafic„) si de foarta multa vreme nu am mai vazut Timisoara atat de blocata de masini.

4 La cursul festiv nu am auzit nimic (doar ca nu o sa fie semnal in campus! wtf??!! eu care indrazneam sa sper si la un wireless!) si am vazut un „cocalar” in prima actiune, in timp ce-si aranja freza emo in reflectia lustruita a telefonului mobil.

5 M-am plictisit teribil la cursul de deschidere a anului I Medicina Veterinara – aceasi veche poveste cu creditele , examenele, „sa nu credeti ca e ca in liceu” stuff si „imbinati distractia cu invatatura”.

Bonus – am asistat la socul unor boboace: „Cum 6 ani? Nu sunt doar 3?” :)))

6 M-am dus la Real la un scurt shopping – daca tot eram in zona. Ati patit vreodata sa fiti ultimul la coada si tanti casierita sa te puna planton sa izgonesti orice nesabuit care vrea sa se puna la coada?
Eu da. Azi. Si sa vedeti, ca la primul naiv asezat in spatele meu nu am prestat corespunzator si nu l-am alungat suficient de repede. Prin urmare am primit o mustruiala de la tanti casierita sa o tin minte.
Dupa ce 10 minute repet poezia „Nu va puneti la coada, se inchide casa!”, ajunsa eu la rand, tanti casierita se uita la ceas si ofteaza „Off mai am 15 minute! Lasa oamenii sa se aseze la coada.”

O interesanta tehnica de a avea putin de lucru! :))) De ce? Pentru ca a mai lasat sa se aseze doi oameni, dupa care a facut aceasi chestie si nu lasa alti clienti la coada!

7 Promit sa nu mai fiu doamna nici cu autobuzele (nu mai sunt demult cu taxiurile!), dupa ce azi ma rog de un sofer de fir sa ma lasa sa intru in coloana, din moment ce el oricum intra in statie. SI NU A VRUT!
A virat spre statie: nici el nu a intrat in statie, nici eu nu m-am incadrat in coloana! X(

8 In fata spitalului judetean, las sa intre in coloana o masina ce iesea de la McDonalds/Mol. La 2 minute vad in oglinda retrovizoare ca soferita unui Skode Fabia albastre din spatele meu se coboara nervoasa si incepe sa urle la mine cu maxim sarcasm ca „ar trebui sa las pe toata lumea sa se bage in fata noastra.” Consternata, un minut raman cu gura cascata si nu-mi vine sa cred ce imi reproseaza – cu 15 minute inainte si pe ea a lasat-o cineva sa se bage in coloana.
Cand imi dau seama ce imi reproseaza incep sa urlu la ea: a). ori il lasam, ori ba, tot prindeam iar rosu! b). ce dracu, nu suntem marlani! daca nu lasam pe nimeni, nimeni nu ne lasa pe noi, unde o sa ajungem??? Toapa dracului!

Totusi cred ca e de la ploaie si de la frig.

PS Cu maxima rusine, cu obrajii arzand de pudoare si de jena, recunosc fastacita ca azi mi-a murit motorul! 😀
N-a fost grav, nu am incurcat pe nimeni, desi mi-a venit sa intru in pamant de rusine.
Aflata intr-un blocaj unde faceam exercitii: ambreiaj – baga in viteza – accelereaza usssssor – ho, unde te crezi, pe autostrada?! – frana – ambreiaj – scoate din viteza (asta in 3 secunde), infometata, ma intorc spre geanta sa scot o prajiturica Kinder. Si uitasem sa scot din viteza si mi-a scapat piciorul de pe ambreiaj! Urat, urat! Sa intru in pamant/asfalt de rusine!