De aceea va prezint si aceasta prajitura, foarte rapida si foarte gustoasa, o combinatie placuta de culori si de arome. Merita incercata!
Ingrediente
10 linguri de zahar
15 linguri de ulei
4 oua
200 ml lapte
15-17 linguri de faina
2 linguri de cacao
200 gr de branza dulce de la Lactitalia
1 ou
2-3 linguri zahar pudra
1 pliculet praf de copt
esenta de lamaie sau coaja rasa de lamaie
Incepeti prin a amesteca bine zaharul cu uleiul si adaugati treptat, unul cat unul, ouale. Adaugati laptele si incorporati incet faina in aluat. La final, adaugati si cele doua linguri de cacao si amestecati bine pentru a omogeniza perfect aluatul.
Intr-un alt bol sfaramitati aproximativ 200 de grame de branza dulce de la Lactitalia si frecati-o bine cu zaharul pudra, oul si esenta de lamaie.
Aluatul obtinut turnati-l intr-o tava inalta si presarati peste branza.
Dati la cuptor cam 35-40 de minute sau pana aluatul este perfect crescut.
Ce interesant… si rezultatul pe masura!!…
Sarbatori fericite cu sanatate si multe impliniri!
Delicios!
Sarbatori fericite si-un an nou plin de bucurii!
super buna.imi plac toate retele care le primesc si le am si incercat pe unele .nu gasesc la bucuresti chiar toate dar improvizez si au iesit super ai mei puii le plac.am so fac si pe aceasta de revelion.si eu fac tot ce se poate face repede si usor .. sarbatori fericite ,un an nou cu bucuri si la mai multe retete.pup.
ma bucur mult ca va place prajiturica! 🙂
Sarbatori fericite va doresc si un an nou minunat! 🙂
Am incercat-o si eu..combinatia buna, aspectul superb (branzica cu cacao), gust bun. Doar ca aluatul meu nu a iesit moale si pufos..am gresit ceva ? sau ..?
@Loredana eu mai demult ratam toate prajiturile ca nu aveam rabdare sa frec bine zaharul cu untul si ouale. Poate de aia nu a crescut cum trebuie 🙂
Multumesc Ama..adevarul este ca rabdarea asta..:)). Mai incerc o data :)). Sa nu uit sa achizitionez niste rabdare :))