IMG_2384

Cand vine vorba de prajituri marturisesc ca nu prea am rabdare. Imi doresc numai retete foarte rapide, usoare de facut si care sa nu necesite din partea mea cine stie ce indemanare pentru ca pur si simplu nu o posed! 🙂
De aceea va prezint si aceasta prajitura, foarte rapida si foarte gustoasa, o combinatie placuta de culori si de arome. Merita incercata!
IMG_2377

Ingrediente

10 linguri de zahar
15 linguri de ulei
4 oua
200 ml lapte
15-17 linguri de faina
2 linguri de cacao
200 gr de branza dulce de la Lactitalia
1 ou
2-3 linguri zahar pudra
1 pliculet praf de copt
esenta de lamaie sau coaja rasa de lamaie

IMG_4674

Incepeti prin a amesteca bine zaharul cu uleiul si adaugati treptat, unul cat unul, ouale. Adaugati laptele si incorporati incet faina in aluat. La final, adaugati si cele doua linguri de cacao si amestecati bine pentru a omogeniza perfect aluatul.

Intr-un alt bol sfaramitati aproximativ 200 de grame de branza dulce de la Lactitalia si frecati-o bine cu zaharul pudra, oul si esenta de lamaie.

Aluatul obtinut turnati-l intr-o tava inalta si presarati peste branza.

IMG_2376

Dati la cuptor cam 35-40 de minute sau pana aluatul este perfect crescut.

IMG_2379