Va marturisesc ca in ziua in care am pregatit aceasta reteta plecasem la drum cu total altceva in gand. Urma sa fie ceva pregatit la tava, rumenit bine, cu mere taiate de jur imprejur si ulterior stropit cu un sos gros de mustar. Dar se vede treaba ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ si am ajuns la rezultatul acesta. Care de fapt a fost mult mai multumitor si am descoperit solutia rapida de a pregati paste cu carne de porc (pana acum aveam preconceptia ca doar puiul se poate pregati astfel).

Aveti nevoie de:

4 felii carne de porc
1 lingura de unt
100 grame supa
200 grame smantana de la Lactitalia (pt ca e nevoie de o smantana foarte grasa)
2 linguri mustar de dijon
2 mere
paste

Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Condimentati carnea de porc cu putina sare si piper.

Intr-o tigaie prajiti carnea in unt pana se rumeneste bine.

Intre timp amestecati bine intr-un bol smantana cu mustarul.


Peste carnea din tigaie adaugati supa, amestecul de smantana si merele. Puneti capacul si lasati sa fiarba la foc mic pana cand sosul scade si se ingroasa.

La final turnati intreg amestecul peste paste si amestecati.