Ea e Inga.

Este o minunata pisica British Short Hair in cautare de stapan.

Inga locuieste acum un Sibiu cu numeroasa ei familie: doi catei (pudeli) si alte trei pisicute.
Din pacate Inga nu se intelege bine cu celelate pisicute si din cauza unor batai repetate iscate intre ele, Inga, spre binele ei, ar trebui sa paraseasca aceasta familie.

Inga are 4 ani, are pedigree atestat de Russian British Blue Tabby Club, este castrata si nu are probleme de sanatate.

„Mamica” ei mi-a dat o lista lunga de detalii despre Inga:

– ar fi preferabil sa gaseasca o casa linistita, sa tina companie unei doamne in varsta; dar poate foarte bine sa ajunga intr-o familie cu catel si cu copil mic (a crescut alaturi de ei si este foarte blanda si prietenoasa!);

– nu poate fi tinuta alaturi de alte pisici;

– se crede catel 🙂 vine cand o strigi si chiar executa comanda sezi cand i se da de mancare!!!

– din acest motiv nu prea pricepe ea pisicile; de aici si certurile. Acum doua luni, in urma unei batai mai serioase cu una dintre celelalte pisici ale familiei, Olga, Inga a cazut de pe acoperis si si-a spart un dinte. A fost operata si acum este perfect sanatoasa (dupa cum se vede in poza!), dar incidentul a grabit decizia de a gasi alt camin pentru Inga.

– Inga este o pisica de casa (nu iese afara) si este important sa ramana la fel!

– primeste mancare speciala de pisici (dietetica pentru ca este o mancacioasa cu tendinte de ingrasare) si este obisnuita sa pape o data pe zi (la 6 seara)

– are facute toate vaccinurile si este perfect sanatoasa.

Imi este foarte greu sa scriu un post de acest gen, mai ales pentru ca o cunosc pe „mamica” Ingai si stiu cat ii este de greu sa renunte la ea. Decizia a luat-o doar pentru binele ei, pentru ca nu poate risca sa sufere si alte accidente.

Stiu ca ma citesc multi iubitori de pisici si stiu ca pe multi au fost cuceriti pozele Ingai (care am aflat ca nu prea ii place sa stea la fotografiat). De aceea sper ca se gaseste intre voi un iubitor de animale care sa ii poata oferi Ingai un camin cald si iubitor.

Deci o vrea cineva pe Inga? 🙂

(cei interesati sa lase un comentariu cu adresa lor de mail sau sa imi scrie la bocutz22@yahoo.com)