o pulpa de porc
1/2 cana de dulceata de pere
3 linguri de sos Worcestershire
1 lingurita chilli
1 lingurita boia de ardei iute
piper
Ok, recunosc ca este o combinatie (din nou) cam putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este o gluma si daca ti se pune in fata o astfel de friptura esti sceptic.
ei bine, iata cum arata o astfel de combinatie! 🙂
Intr-o farfurie amestecati dulceata cu sosul si condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in prealabil, avand grija sa ajung bine dulceata si in aceste crestaturi.
Dati la cuptor (unde dulceata se caramelizeaza) pana se coace carnea (depinde de marimea bucatii de carne) si serviti cu cartofi la cuptor si castraveti murati.
Buna Ama,
Am trecut pe la tine sa iti spun ca la mine pe blog te asteapta un set de premii care te asteapta sa le ridici.
Te pup, Ama!!! 🙂
multumesc mult sorina 🙂 :*