Ingrediente:

1 conserva ananas
1 lingura ulei de masline
1 cana orez cu bobul lung
100-150 grame sunca
1 ardei taiat fasiute
200 grame fasole boabe rosie

Aceasta este o reteta un pic mai ciudatica, dar pana la urma interesanta, cu o combinatie de ingrediente iesita din comun.
Avantajul este ca se prepara foarte repede si este o cina ideala pentru o seara din timpul saptamanii cand nu este vreme pentru cine stie ce pregatiri.

1 Ananasul strecurat de suc il pun intr-o tigaie cu putin ulei si il calesc pana cand se rumeneste. Il scot din tigaie si-l pun deoparte.
2 Orezul il fierb ca de obicei 🙂
3 Pun la calit ardeiul si sunca, pana prind un pic de culoare.
4 In orez amestec fasolea rosie boabe (eu am folosit din conserva, deci cu timp redus de gatit!) si amestecul de ardei si sunca.
5 Se servesc alaturi de anasul prajit.