Desi in ultima vreme am fost cam absenta de pe internet, va garantez ca m-am tot gandit la voi, cititorii mei, si m-au emotionat foarte mult mesajele voastre, gandurile voastre bune si sustinerea voastra.
Intr-adevar, retragerea mea temporara din bucatarie se datoreaza unui motiv de mare bucurie si 

pentru ca de acum incep sa ma simt mai bine, ma voi intoarce cat mai des aici cu retete noi.

Dar pana atunci vreau sa va arat noul logo al blogului, o imagine pe care o tin pe desktop de vreo 2 saptamani si care mi-a devenit extrem de draga. 
Sa va spun povestea ei. 
De multa vreme ochisem creatiile Alinei de la Crazy Designs. Intamplator sau nu, ea statea in spatele mai multor logo-uri realizate pentru site-urile sau brandurile prietenilor mei. Si imi placea cum lucra, delicat, feminim si plin de culoare. 
Am inceput sa povestesc cu ea si recunosc ca m-am blocat putin cand m-a intrebat ce vreau sa transmita logo-ul meu. Care e ideea principala? 🙂 Stiam ca vreau un desen (am si eu idei fixe), iar mai departe… vroiam sa spuna povestea noastra: o casuta insufletita, plina de dragoste, unde eu am un ajutor de nadejde si unde se pregatesc numai bunatati. 
Ideea mea era atat de vaga si de generala, incat nici macar eu nu o puteam vizualiza. Adica da, puteam sa vad un tablou complex, cu multe linii si detalii, dar prea incarcat pentru un logo. 
Cand Alina mi-a trimis logo-ul mi-am vazut gandurile trasate in linii simple si in culori calde. 

Asadar, va invit cu drag in casuta noastra! 🙂

Si v-o recomand cu mare drag pe Alina! 🙂 Intrati pe site-ul ei – Crazy Designs – si aruncati o privire in portofoliul ei. Poate veti descoperi fix acea viziune pe care o cautati si voi.