Nu mai suntem singuri. Nu ca m-as fi plans pana acum ca am fi fost putini. La Aldo si Mara (copii mei canini si felini), s-a adaugat si aceasta mogaldeata de blana apricot.
Nu e prima oara cand isi gaseste adapost la noi, dar daca pana acum a stat doar cateva zile, de aceasta data intreaga luna septembrie si-a schimbat cartierul general si imi da mie peste cap programul.
Pentru ca vedeti voi, el pare simpatic si smotocibil, dar de fapt este un monstru! Musca, maraie, are crize de nervi, nu mananca si daca indraznesti sa-l deranjezi face pipi in casa.
Prin urmare daca o sa fiu irascibila luna asta sa stiti de ce 🙂

Dupa o plimbare matinala la Remetea unde mi-am descoperit abia acum niste rude, incinsa de soare si de blocaje in trafic (drumul dintre Lugoj si Timisoara e sinucigas), am ajuns si la partea mai frumoasa a zilei: Schimbul de carti.

Imi era dor sa imi refac stocul de carti – desi nu am adunat prea multe tura asta 🙁 – si sa aflu despre carti noi.
Desi nu ma pot plange de energia mea la citit, totusi aceste intalniri imi ofera un impuls urias in lectura. Dupa fiecare astfel de intalnire abia apuc sa ajung acasa sa incep sa citesc. Mult, mult, cat mai mult! 🙂

A fost multa lume noua si un teanc urias de carti. Am avut emotii la aceasta editie din cauza vacantei – stiu cat de greu este sa aduni lumea dupa o pauza si intr-o zi in care strandul este mai apetisant decat o carte. Cu toate acestea am primit din nou dovada (daca mai era nevoie) ca multa lume are nevoie de aceste intalniri, ca multi dintre noi au nevoie sa stie ca exista locuri si comunitati care mai citesc, care le mai impartasesc aceleasi pasiuni.

Ma bucur ca s-au reluat intalnirile si deja abia astept intalnirea urmatoare! 🙂

PS Despre SDC Timisoara am scris si pe schimbdecarti.ro