O gustare foarte savuroasa si relativ usor de facut. Spun relativ, pentru ca singura parte mai dificila este aluatul. Daca deja sunteti obisnuiti cu manuirea aluaturilor, atunci totul va merge extrem de rapid.
Pentru aluat am folosit reteta mea standard pentru pizza(intr-un post viitor voi posta pas cu pas cum se face):
200 gr apa calduta
aprox 700 gr faina
2 lg ulei de masline
2 lg miere
1 lg sare
1 lg drojdie
Amestecati in apa calduta uleiu, mierea, sarea si drojdia si dupa ce lasati sa stea cateva minute adaugati-l peste faina si incepeti framantarea.
Cand ati obtinut un aluat elastic, lasati la crescut cam o ora. Dupa o ora, impingeti jos aluatul crescut si framantati din nou. Lasati la crescut alte 40 de minute.
Pentru umplutura
2 lingurite pesto de busuioc
2 lingurite rosii uscate
150 gr Toscanella de la Lactitalia
2 catei de usturoi dati prin razatoare foarte fina
Intindeti aluatul pregatit si ungeti-l cu pesto
si la final branza si usturoiul
O facilitate deosebita pentru atragerea de vizitatori din strainatate este includerea unui script de traducere instantanee a sitului dumneavostra in peste 30 de limbi de circulatie internationala. Tot ce trebuie sa faceti este sa includeti un mic cod, oriunde in paginile site-ului dumneavoastra.
Acest cod, impreuna cu un exemplu de utilizare poate fi gasit la adresa http://www.anunturibucuresti.ro/traducere/ .
Acest cod este special conceput pentru site-urile romanesti si selecteaza implicit limba romana ca limba in care este scris textul original.
Ama te astept cu permii noi pe blogul meu.
mmmm,o nebunie reteta asta,trebuie sa o incerc:)))
un pic off topic,sper ca o buna parte a cateilor parasiti din Timisoara si-au gasit stapani iubitori:imaginea din dreapta paginii imi rupe inima!!
a propos, am incercat de cateva ori sa postez un comment la ''iepurii lui Zoli'' care m-au topit toata cu dragalasenia lor!!Pe pagina nu apare spatiul in care sa scrii cuvantul cheie…apare doar acel cuvant,sub comentariul inca nepublicat;este imposibil,prin urmare , sa mergi mai departe cu publicarea lui
@Vicky – multumesc mult draga mea! trec imediat pe la tine sa le ridic 🙂
@ Raluca – bine ai venit prin bucataria mea 🙂
sper si eu ca multa lume sa fie sensibilizata de imaginea aia. de fapt am pozat-o pe catelusa pe care am cules-o eu de pe strazi in prima zi, dupa prima baie, cand am scos la iveala blanita de sub muuuulta motorina si vaselina :(( avea toata pielea arsa.
acum e ditamai dulaul, are 5 luni si deja a depasit toti cainii din zona :))
mersi ca mi-ai atras atentia si la iepurii lui zoli. o sa ma uit azi pe acolo sa vad ce am selectat gresit!
Salut. Esti interesat/a de un schimb de link cu blogul meu ? Daca da astept un raspuns pe http://www.aschiutta.com la sectiunea Link Exchange . Multumesc
Bun, bun, se retine. Pana atunci, la mine te asteapta niste premii dragute si haioase!
@Elena – multumesc mult de premii 😉