Ia priviti voi ce animalute frumoase am eu.
Am observat ca atitudinea mea fata de animalute a suferit o schimbare. Cu Aldo eram mult mai nervoasa. Imi amintesc cu claritate cand, facand una din nenumaratele sale boacane, imi venea sa dau cu el pe geam. Cu Mara sunt de un calm desavarsit. Si cine are pisica intelege ca atata timp cat pisica e treaza, exista un procentaj de 99,99% ca ea sa faca vreo nefacuta.
Noua pasiune a Marei este baia. Nu vana. Nu, nu. Cu vana, dupa cum am povestit, a avut o experienta unica. Acum are o fascinatie pentru masina de spalat. Daca atunci cand era mai mica, masina de spalat devenea interesanta cand prindea usa deschisa si intra in ea (!!!), acum, ca a mai crescut si e ma inteleapta (s-o pupe mama pe boticul ei negru si pufos!) masina de spalat a devenit turn de observatie a tot ce se petrece in baie.

***

Pentru cei care au neglijat sau au sarit cu lectura locurile unde eu imi prezentam partenerii mei de afaceri, repet:
* masina e Atilla (de la reclama ei de masina rrrrreeeeeeaaa si criminala)
* notebook-ul e kicsi szivem.
Atilla este in sfarsit reparat! Blogul nu este strain de aventurile mele la reprezentanta Ford. De aceasta data am plecat cu o impresie mai placuta de acolo, desi sper sa nu ma intorc prea curand 😀
Si pentru ca am promis ca mai revin cu intamplari/aventuri cu el, ei bine, aflati ca Kicsi szivem m-a accidentat. E o poveste lunga si complicata. Ideea de baza e ca m-am accidentat in laptop! Si nu, nu exagerez! Urmele sunt evidente. Cei care vor veni la schimb de carti in Timisoara vor avea sansa sa admire o rana provocata de micut si dragalas laptop.