In adolescenta, in vremurile cand complexele sunt la ele acasa, in vreme ce ma infometam pana prindeam o culoare pamantie si eram stresata ca toate cartile nu imi lasa timp si pentru nimicurile fashioniste si de make-up si nu reusesc deloc sa arat ca femeile care ma bombardau cu trupurile lor subtiri si perfecte la televizor (da, da, stiu ca e un cliseu!), fara nici cel mai mic cos si cu parul intr-o coafura perfecta de fiecare data, mama mi-a zis o vorba care m-a ajutat sa supravietuiesc: „Meseria lor este sa arate perfect!”

Si dupa aceasta fraza exagerat de lunga, trag aer in piept si imi amintesc ca eu una m-am saturat de femeile astea perfect photoshopuite. Imi doresc frumusete reala, cu defecte – frumusetea frumoasa prin imperfectiuni, prin curajul de a fi frumoasa cu micile tale defecte.


Si atunci ma si gandesc deja la cateva prietene care ar fi mai ceva – in lumea asta reala, la lumina necrutatoare a soarelui – decat vedetele care ne innebunesc in reviste si la televizor. Si partea buna e ca au si sansa de a isi pune in valoare frumusetea, pentru ca o importanta firma de cosmetice – Nº7 de la Boots a decis sa faca ceva ce nu s-a mai pomenit pe la noi: vor sa aleaga o femeie normala, obisnuita si s-o transforme in imaginea Nº7 in Romania.

Si daca o fi multe, multe femei frumoase rau de tot (ceea ce sunt convinsa ca o sa se intample), exista si premii de „consolare” precum o excursie la Londra si bani de shopping. :))

Si daca vreti mai multe detalii, puteti citi direct din Cosmopolitan.