Cred ca in curand voi schimba titlul blogului, in ceva de genul „In cautarea timpului necesar” sau „Cum dracu’ sa ma impart sa le fac pe toate”.

Azi am ajuns cu capsa pusa la birou si Ada a trebuit sa faca fata inca de la usa la o tirada de nemultumiri. De unde a pornit totul? Simplu.

Am ajuns la birou si am gasit loc de parcare (incredibil dar adevarat!), la umbra (good things just happen to me) si aproape de birou! Cand am iesit din masina am auzit distinct o pasare cantand deasupra mea, prin frunzisul verde crud al copacului ce promitea sa-mi protejeze si masina. Iarba pe alee era proaspat taiata si persista un miros inconfundabil de seva proaspata.

De ce am fost nervoasa? Pentru ca nu am apucat sa ma bucur de ele. Le-am remarcat (deh, macar atata sa fac si eu!), dar cam atat.

Si am ajuns intr-un tarziu acasa, tot nervoasa, tot obosita, dar am luat poate cea mai buna decizie pe ziua de azi. Sa ma gandesc la lucruri ce imi plac.

1 Imi place ceafeaua dimineata. Cafeaua facuta de mine acasa, cu laptic cu multa grasime si dulce. Si bauta neaparat in una din canile speciale pentru cafea.

2 Imi place noua canuta achizitionata nu demult de la Real.

3 Imi place supa fierbinte.

4 Imi place painea proaspata cu unt si telemea proaspata.

5 Imi place sa citesc in timp ce mananc.

6 Imi place dimineata sa lenevesc macar o jumatate de ora in pat dupa ce a sunat ceasul. Imi place sa ma intind pe spate si sa ma pastrez pe fina linie intre vis si aievea.

7 Imi place Fordul Ka :)(din motive subiective, nimic legat de design sau tehnica)

8 Imi plac florile si gazele din iarba. (am buburuze in spatele volanului :))

9 Imi place Aldo.