De astazi incepe Saptamana Internationala a Copiilor Purtati si cu aceasta ocazie ma bucur mult sa gazduiesc pe blog un concurs special si cu un super premiu: sistemul de purtare de care noi ne-am indragostit – Cuib! 

concurs cuib

Daca ma cititi de ceva vreme sau ma urmariti pe Facebook, stiti ca si noi folosim deja de cateva luni Cuibul. Acest sistem de purtare noua ni s-a potrivit de minune, este usor de pus, copilul se simte bine, este comod si materialele folosite sunt exceptionale.

Sistemele de purtare sunt cusute de o mama tare draga mie, Emiliana si puteti admira Cuiburile si citi detalii despre ele, pe blogul ei: aici.

0056

Emiliana va oferi cadou un Cuib uneia din cititoarele mele. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la intrebarea:

Ce simtiti cand va imbratisati copiii?


Castigatoarea va fi aleasa de Emiliana :), deci fara tragere la sorti, doar cu suflet si emotie.
Concursul se va desfasura pe intreaga perioada a Saptamanii Copiilor Purtati (4-11 octombrie) si vom anunta castigatoarea pe 12 octombrie.

Nu uitati sa o vizitati pe Emiliana, atat pe blog, cat si pe pagina de Facebook. banner blog inbrate

 

***Emiliana mi-a scris azi cu numele castigatoarei. Iata mesajul ei:

Servus Ana Maria:) sunt coplesitoare cuvintele cititoarelor tale si emotionante pana la lacrimi, de la prima pana la ultima, draga de ea Laura Frunza:)

Nu am crezut si nici sperat ca mamele chiar simt emotiile astea si ca atunci cand li se adreseaza o astfel de intrebare incearca sa isi inchida ochii si sa poata formula in cuvinte un raspuns. M-au atins multe si m-am bucurat si incarcat cu iubirea si daruirea lor. Desi imi e greu, pentru ca sunt cateva raspunsuri cu care ma identific, oarecum, as vrea sa merg pe un raspuns, care pe langa simplitate m-a si luminat: ” Augusta Culcea 07/10/2015 at 21:25 Cand imi imbratisez copilul simt ca imbratisez cea mai buna parte din mine.”

O sa o rog sa ma contactez pe email pentru a stabili detaliile de livrare.