Calendare de Advent Alverde si Balea de la dm drogerie markt dm drogerie markt
Ador calendarele de Advent. Se si vede! 🙂 In urma cu cateva zile va aratam un alt Calendar de Advent din dm, cel de la dmBio, cu gustari sanatoase. Gasiti articolul aici.
Dar nu am rezistat tentatiei de a imi lua si mie calendar de Advent. Si cum acestea doua sunt cu produse de ingrijire de la doua branduri pe care oricum le folosim pe tot parcursul anului, am decis ca pot sa le iau pe ambele pentru ca pot astfel sa le folosesc impreuna cu familia. Si eu una ador versiunile festive ale produselor de ingrijire, cu arome de sezon!

In plus, ca brand ambassador dm drogerie markt, am vrut sa vi le prezint si voua, sa vedeti cam ce puteti gasi in aceste calendare.


Nu stiu cum e prin alte parti, dar la noi nu am prea vazut daruite calendare de Advent. De aceea, eu le percep ca un cadou pe care ni-l facem noua. 24 de mici bucurii, de mici momente de rasfat.

Sa incepem cu brandul meu preferat din dm drogerie markt: Alverde. Acesta a fost si primul calendar pe care l-am gasit in magazine si am stiut din prima clipa ca il doresc. In plus, produsele acestea a inceput sa le foloseasca si Natalia in ultimul an, prin urmare am stiut ca am cu cine ma bucura de surprizele din interior.
Am deschis cateva casute, sa va arat si voua ce puteti gasi in interior. Produsele sunt in arome de sezon, in ambalaje festive si vedeti care este dimensiunea lor comparativ cu mana mea.
Daca veti calatori in perioada sarbatorilor, vor fi perfecte si pentru a fi luate in bagaje. In plus, este un mod grozav de a testa mai multe produse ale brandului si sa descoperiti ce va place (Spoiler: mie imi plac toate! si ma bucur ca pot testa mai multe in timp asa de scurt).

In o alta vizita in magazinele dm drogerie markt, am gasit si acest Calendar de Advent de la Balea. Acest calendar mi l-am dorit si in anii trecuti, dar atunci nu l-am gasit. Si desi il aveam luat deja pe cel de la Alverde, am decis sa il iau si pe acesta mai ales ca, asa cum povesteam si mai sus, de acum aceste produse incep sa le impart si cu Natalia.
Si trebuie sa marturisesc ca mi-a placut atat de mult design-ul acestui calendar! In interior, produsele pastreaza acelasi design festiv, iar pe spatele fiecarei usite veti gasi si un citat inspirational.

In ambele calendare veti gasi toata gama de produse de ingrijire, de la sampoane, geluri de dus, creme de maini, de corp, masti pentru fata sau par.
Vedeti in imaginile de mai jos ce gasiti si in Calendarul de Advent Balea.

Sper ca aceste articole v-au fost de ajutor sa va decideti sa luati macar unul din aceste calendare. Veti mai gasi in magazinele dm drogerie markt si alte variante de Calendare de Advent: cu produse de machiaj, unul cu produse de ingrijire pentru barbati, Calendare de Advent pentru animale de companie si anul acesta a revenit si versiunea de Calendar de Advent sub forma de ceaiuri.

Sarbatori cu liniste si bucurii!