Bugetul lunii martie – pachet PDF gratuit 
Imi gasesc greu cuvintele sa scriu despre vremurile pe care le traim. Primavara acestui an incepe cu multe ingrijorari si perioada urmatoare probabil va fi chiar mai dificila. Speram la o lume linistita si la pace, o lume in care fiecare om sa poata trai linistit in casa sa si sa se bucure de familia sa. 

In aceste zile am auzit foarte mult discutandu-se despre instabilitate economica, dar si despre ce ar fi bine sa pregatim.
Daca ma cititi, stiti ca eu am o latura destul de dezvoltata de prepper, de aceea noi mereu avem acasa ceva provizii, generator etc., dar in ultimele zile mi-am dat seama ca trebuie sa fim mai atenti si la lucrurile necesare in caz ca e nevoie sa plecam imediat de acasa. Pasapoarte avem cu totii (si mereu am avut), dar mi-am dat seama ca am neglijat trusa medicala auto (avem una standard, dar nici nu am idee ce e mai exact in ea si as vrea sa o adaptez usor). De asemenea, vreau sa ma asigur ca avem toti martorii din bord stinsi (nu avem o problema in prezent, dar pe viitor nu voi mai amana cand apar probleme) si ca avem roata de rezerva la masini.

Si nu ma gandesc neaparat la un razboi la noi, ci pur si simplu de orice nenorocire care ar putea cere sa plecam cat mai repede. Ultimele zile (ultimii ani!) sunt dovada ca nimic nu mai este sigur si viata noastra se poate schimba radical oricand.


Asta nu inseamna sa traim cu frica. Ci doar sa nu mai traim cu naivitate.


Si aceste ganduri se indreapta si spre buget. Acum este cu atat mai important sa avem un fond de urgenta la care sa putem apela imediat. Acum poate redefinim care ne sunt prioritatile in ceea ce priveste cheltuielile si investitiile pe care le facem.
Si daca nu ati avut pana acum, probabil este timpul sa alocam si un buget pentru donatii, bani pe care sa ii directionati spre cauzele pe care le simtiti cele mai apropiate sufletului vostru.

Nu uitati ca puteti face asta inclusiv prin redirectionarea impozitului spre ONG-uri sau asociatii. 

Va ofer gratuit si in aceasta luna un pachet PDF cu mai multe pagini pentru a va organiza atat bugetul lunar, cat si pentru a va seta obiective si a va urmari obiectivele pentru economii mai consistente.
Sper din suflet sa va fie de ajutor si sa va sprijine sa va organizati bugetul.
Puteti descarca GRATUIT pachetul PDF de aici.

O primavara insorita, cu liniste si pace!