Bugetul lunii MAI – pachet PDF GRATUIT
Bine v-am regasit cu un nou pachet PDF gratuit, cu ajutorul caruia sa va puteti organiza mai bine bugetul lunar sau fondurile de economii pe termen mediu sau lung.

In familia noastra se simte destul de puternic cand reusesc sa organizez bugetul sau cand nu imi fac timp pentru asta. Problema cea mai mare este ca nici macar nu ne dam seama pe ce cheltuim banii. Sunt doar cheltuieli haotice si mult mai mari decat in lunile cand reusesc sa ma organizez. Si ceea ce este un mister absolut pentru mine este faptul ca nici macar nu pot argumenta in un fel sau altul banii cheltuiti.
Da, cand iti cumperi ceva mai valoros, cand alegi sa ii investesti in bijuterii de aur sau bijuterii cu diamant, cand mergi in vacanta, macar stii unde sunt banii si stii ca ai facut ceva bun cu ei. Dar cand nu imi organizez bugetul, banii parca se evapora si nu am cum sa explic unde s-au dus.
Paradoxal, cand reusesc sa tin bugetul, nu ne lipsim de nimic si totusi reusim sa punem bani deoparte sau sa ii investim in ceva. 

Imi amintesc ce impact urias a avut primul buget pe care am decis sa il tin impreuna cu sotul meu. Cand ne-am cunoscut, eram tineri si fara responsabilitati. Aveam salarii bune si totusi cheltuiam toti banii fara sa ii fi investit in ceva durabil sau important pentru noi. Ne gandim deseori in urma si nu ne explicam ce faceam cu atatia bani! Pe drumul nostru impreuna, ca tanara familie cu copii mici, am avut momente cand veniturile noastre au fost mai mici decat in acele vremuri si totusi ne descurcam mai bine. Atat de paradoxal!
Si diferenta este data strict de un obicei atat de simplu precum tinerea unui buget. Este pacat ca exista inca o perceptie atat de negtaiva legata de ideea de a atine un buget. Acesta nu trebuie neaparat sa fie restrictiv, ci pur si simplu sa ne responsabilizeze in ceea ce priveste cheltuielile pe care le facem. Asta poate sa insemne sa ne limitam cheltuielile impulsive, sa urmarim ofertele din magazine, fie ca vorbim de oferte la inele de logodna sau la masini. 

Va ofer gratuit si in aceasta luna un pachet PDF cu mai multe pagini pentru a va organiza atat bugetul lunar, cat si pentru a va seta obiective si a va urmari obiectivele pentru economii mai consistente.
Sper din suflet sa va fie de ajutor si sa va sprijine sa va organizati bugetul.
Puteti descarca GRATUIT pachetul PDF de aici