Blueberry Amaranth


Imi e foarte drag amaranthul!
Imi place consistenta lui, gustul si mai ales imi plac toate bunatatiile pe care le contine, pe cat e el de maruntel. De aceea profit ca l-am descoperit si pentru a-l adauga in meniul Nataliei.
Si ce alt mod mai frumos de a incepe ziua decat cu o portie dulce de amaranth si afine? 🙂

Ingrediente
1/2 ceasca de amaranth
2-3 linguri de smantana grasa
1 banana
1-2 lingurite dulceata de afine

 Amaranthul se pune la inmuiat in apa cu aproximativ 12 ore inainte de a-l pune la fiert.
Daca il puneti de seara, e perfect pentru a doua zi dimineata cand il veti fierbe foarte rapid.

Cat timp fierbe amaranthul, zdrobiti banana si amestecati-o bine cu smantana. Adaugati peste dulceata de afine, amestecati usor si completati cu amaranth proaspat fiert.

Pofta buna! 🙂

*daca folositi Facebook-ul, puteti urmari la #meniulnataliei ce alte retete ii pregatesc 🙂

Blueberry Amaranth