Dupa cum mentionam (in culmea frustrarii) acum cateva zile, mi s-a stricat ustensila de produs cafea calda dimineata. Luand in vedere ca reparatia dureaza, am decis sa incerc (din nou!) sa ma las de cafea. Mda, este un viciu!

Colac peste pupaza am luat si decizia de a ma trezi mai devreme dimineata…deci daca in urmatoarele zile o sa fiu incredibil de irascibila, sa ma intelegeti!

Azi am terminat Varsta Inocentei (aka Age of Innocence). Ca de obicei o sa urmeze o recenzie. A fost o lectura placuta, pentru ca indiferent de cat de mult imi place literatura contemporana, mor de dragul clasicilor.
Mi s-a parut foarte asemanator cu Iubita locotenetului francez (recenzia mea aici) ca si fir narativ. Tonul face diferenta, dar ideea e identica.

In paralel, ca niciodata, (dar este o experienta ce merita repetata) am vazut filmul! Am citit jumatate de carte, am vazut filmul pana la acel punct. Dupa care am citit restul si m-am uitat si la a doua parte a filmului. Am avut noroc si de un film unde detaliile au fost respectate in mare parte ( culmea, tocmai la eroine, au inversat blonda cu bruneta! :)), uneori aflandu-ma in situatia de a stii exact care este urmatoarea replica a personajelor.

Nu stiu ce sa recomand, filmul sau cartea. Cred ca cel mai bine merg impreuna 🙂 Dar clar, mai intai cartea, apoi filmul! 🙂