Am gasit acest articol in aceasta dimineata si dupa ce m-am amuzat copios nu m-am putut abtine sa nu il public si eu, incercand o mica traducere.

Top 10 lucruri la care sa te astepti cand iei cina cu un blogger culinar

1. Nu ti se va cere sa aduci mancare, poate doar o sticla sau doua de vin.

2. Cina va fi servita la ora 3 dupa-amiaza pentru ca atunci e cea mai buna lumina naturala pentru fotografii.

3. Cand mancarea este gata, ea va trece grabita prin sufrageria frumos aranjata pentru cina si va fi scoasa prin usa din spate pentru a fi fotografiata la umbra terasei; iti va fi servita dupa aproximativ 15 minute. Asta daca ai noroc!

4. Din cauza punctului 3, cina va fi rece.

5. Va fi o singura farfurie frumos aranjata – cea care a fost fotografiata – dar orice garnitura va arata de parca a fost trantita la repezeala in farfurie.

6. Sufrageria este plina de accesorii foto. Nu atingeti nimic!

7. Vei fi intrebat daca este ok sa fii fotografiat in timp ce mananci, dar ia in considerare ca aceasta intrebare este doar o formalitate. Gazda va incepe sa faca poze indiferent de raspunsul tau. Sa te astepti la fotografii de detaliu ale buzelor, mainilor etc.

8. Gazda poate parea ingandurata in timpul mesei – asta pentru ca ea deja compune in minte urmatoarea postare.

9. Daca va exista o conversatie, ea se va invarti in jurul mancarii (detalii despre preparare, sentimentele bucatarului) sau despre vreme (prea mult soare pentru fotografierea mancarii sau prea putin soare).

10.Vei observa ca din prajitura lipseste o felie. Asta pentru ca deja gazda a taiat o bucata pentru a fotografia straturile.

si 10* : nu va mirati daca surprindeti gazda cocotata pe scaunul din bucatarie sa fotografieze mancarea :))