Ce vedeta mai e si Jamie asta! Si dupa reteta asta si inteleg de ce 🙂

Na bun, va marturisesc ca puiul asta are un gust divin: are carnea moale de se topeste in gura, are pielea crocanta si o aroma de te ameteste. Iata cum se pregateste.

Luati puiutul intreg, spalati-l bine si sarati-l.
Topiti putin unt intr-o tigaie si cand este bine incins puneti puiul intreg si prajiti-l pana prinde o culoare aurie. Scoateti-l din tigaie si asezati-l in tava.

In tava puneti langa el o cana de lapte, aproximativ 100 grame de unt, zeama de la 1 lamaie, 10 catei de usturoi (eu i-am tocat, desi in reteta se cer intregi) si frunze de salvie.


Dati la cuptor si din cand cand (cand va amintiti), turnati cu o lingura din amestec peste pui. Lasati la cuptor cam o ora jumatate.



*reteta originala aici.