Sunt nevoita sa recunosc ca am facut o mica greseala. Reteta aceasta am incercat-o cu ceva timp in urma si, nu stiu cum, am ratacit lista cu ingredientele.
Noroc cu pozele ca pot sa imi amintesc cam ce am facut, dar nu pot spune ca pot sa ma bazez pe detalii.

Deci iata ingredientele:

1 punga paste din faina de orez
un piept de pui taiat cubulete
susan
ghimbir
miere
sos de soia
sos iute chilli
granule de usturoi
1 ceapa
putin otet
patrunjel verde

Pastele se pregatesc conform indicatiilor de pe ambalaj. Eu am amestecat intre ele si cateva faii de ardei gras – rosu si verde.

Intr-o tigaie, dupa ce ati calit ceapa, adaugati peste ea sosul de soia si granulele de usturoi si rumeniti carnea in acest amestec. Stingeti cu putina supa de pui (sau apa) (1/4 cana) si adaugati restul de ingrediente, inclusiv susanul.

Si gata! 🙂
Reteta este foarte usor de facut, este de efect si foarte, foarte gustoasa.