O reteta simpla, de efect si foarte rapida care m-a surprins prin fragezimea carnii si sosul gustos in care iti era mai mare dragul sa inmoi bucatelele de carne.
Ingrediente:
1 piept de pui
sare/piper
2 albusuri
3 linguri amidon alimentar
Pentru sos:
3 linguri pasta tomate
1 lingura otet de vin
1 lingurita miere
3 linguri sos de soia
1 lingurita ghimbir
1 ceapa tocata marunt
1 lingurita praf usturoi
2-3 lingurite susan
sare, piper
Taiati felii pieptul de pui si condimentati-l cu sare si piper.
Bateti albusurile cu amidon si putina sare. Treceti carnea prin amestec si prajiti-o in ulei incins pana se rumeneste.
Intre timp amestecati ingredientele pentru sos.
Se serveste cu orez, carnea de pui taiata felii si cu sos langa.
Arata super delicios!!!
La multi ani si o primavara minunata!
arata foarte bine!o primavara minunata si delicioasa
imi place sosul, am notat reteta! 😀
La multi ani de 8 martisor! 😀
multumesc mult 🙂
O primavara minunata si voua!
Va imbratisez cu drag!
salivez…arata super
Multumesc mult vera :))
Arata delicios Yammy!
Multumesc Andreea! 🙂