Acum o saptamana aveam inima stransa pentru ca a doua zi de dimineata eram programata la cezariana. Depasisem termenul, fetita nu dadea nici un semn ca ar vrea sa iasa, corpul meu nu dadea nici el vreun semn ca e gata de nastere si la ultima vizita la doctor acesta a inclinat din cap si a zis ca din punctul lui de vedere bazinul meu si marimea copilului nu sunt compatibile. Astfel am ajuns sa aleg cezariana si sa am o nastere „programata”.

Am sa povestesc zilele acestea pe blogul meu personal (aici adica) detaliile nasterii si ce inseamna o cezariana. Va voi spune doar ca clipele sunt extrem de lungi cand stai intins pe masa de operatie, nu simti durere, dar simti cum cineva scoate ceva din tine. Mai ales ca in acele clipe nu te poti gandi decat ca tot ceea ce mai conteaza e sa auzi copilul plangand.

Natalia a venit pe lume la 10.10, luni dimineata, pe 11.04.2011. Cantarea 3790 gr si avea 52 cm.

15 aprilie

Clipele in care am vazut-o prima oara, intoarsa pe toate partile de neonatolog probabil imi vor ramane mereu in minte. Intrebam doar daca e sanatoasa si nu m-am potolit pana cand nu mi-au adus-o si am simtit pe pielea mea pielea ei fierbinte si umeda si doctorita imi zambea incurajator.

Acesta este motivul absentei mele si motivul pentru care pobabil retetele vor fi putin mai rare in perioada urmatoare. Dar sunt sigura ca intelegeti bucuria mea si oboseala asta minunata de a sta treaza noaptea cu un bebelus scump in brate.

17 aprilie

(mai multe poze cu Natalia gasiti aici)