013

Sunt tot mai indragostita de muffinsi 🙂 Atatea variante, atat de diferiti de la tava la tava, de la ingredient la ingredient incat nu ma mai pot satura de ei!
De aceasta data va invit sa incercati aceasta combinatie eleganta si aromata cu afine si piersici.

Alaturi de muffinsi se afla un deosebit inel handmade de la The Green Apple.

003

  

Ingrediente
* 350g faina
* 1 lingurita praf de copt
* 100g zahar
* 100g unt topit
* 150 ml iaurt
* 2 oua
* coaja de la o lamaie
* 150g afine
* 2 piersici
* 6 linguri apa minerala

Incingeti cuptorul la 200 de grade si pregatiti tava de muffin (eu am 2 de cate 6).
Amestecati ingredientele uscate (faina, praful de copt si zaharul) si adaugati treptat in ele untul topit, iaurtul, ouale, coaja de lamaie si amestecati usor pana obtineti un aluat omogen.
Nu uitati ca este foarte important cand lucrati cu praf de copt sa nu amestecati prea mult!

La final incorporati fructele si apa minerala.

Dati la cuptor pentru 25-30 de minute.