Vara aceasta am fost in vacanta cu avionul si bagajul nostru a fost foarte limitat. Desi am fi avut voie sa avem cate un bagaj de cala de persoana, pentru a nu ne trambala cu o multime de valize dupa noi, am ales sa ne descurcam cu o singura valiza + cate un bagaj de mana, care in cazul copiilor a fost cate un rucsacel cu cateva creioane.

Prin urmare, dupa ce am pus toate cele necesare pentru 4 persoane in o singura valiza, mi-a ramas foarte putin loc de cosmetice.
Dar nu am suferit prea tare, pentru ca am avut cu mine un set de calatorie de la Annemarie Borlind, mititel si elegant, cu toate cele necesare pentru o rutina de baza de ingrijire.
M-am bucurat mult ca am gasit acest set fix pe gama Aqua Nature, o gama de hidratare, usoara, perfecta pentru vara. Si s-a dovedit ca mi s-a potrivit perfect in zilele de vacanta, asigurand hidratarea de care avea nevoie tenul meu dupa plaja. Gama are ingrediente naturale, cu uleiuri botanice pretioase, acid hialuronic botanic si aloe vera.

Gasiti kit-ul de ingrijire aici.

Alaturi de acest set, am mai pus in bagaj si serul bifazic de hidratare, tot de la Annemarie Borlind. Acest produs este unul pe care il folosesc deja de cativa ani si mi-am dorit sa il iau cu mine si in vacanta.
Serul bifazic imi ofera o ingrijire completa si imi hidrateaza in profunzime tenul. De cand l-am descoperit, a devenit unul din produsele mele preferate.

Gasiti produsul aici.

Nu puteam pleca in vacanta fara o crema de protectie solara. Am ales-o pe aceasta si am folosit-o pentru intreaga familie.
Are o textura fluida, foarte usor de aplicat si se potriveste tuturor tipurilor de ten.

Gasiti produsul aici.

In incheiere mai vreau sa va fac o recomandare de vacanta: pernitele de ochi anti-aging. Sunt foarte eficiente, actioneaza imediat si in cateva minute veti avea o privire mai luminoasa. La mine am observat de indata efectele, pielea era mai hidratata, revigorata si elastica.

Gasiti produsul aici.

Ma bucur saz va anunt ca acum puteti cumpara aceste produse de pe sansara.ro cu un discount de 25%, folosind codul AMA25.