Stiu ca de obicei copiii isi doresc sa primeasca de la Mos Craciun tot felul de cadouri nastrusnice.

Uneori, noi, parintii, punem carul inaintea boilor si necesitatile practice inaintea placerii lor. Pai daca le trebuie hainute, cum sa facem sa le luam si o bucatarie pentru papusi?

 Ei bine, anul asta am primit o mana de ajutor. 
 Amicii de la Pifou ofera doua seturi de hainute pentru doi copii norocosi. Astfel, Mos Craciun va avea mai mult loc in sac pentru ceea ce copiii isi doresc cu adevarat. 
*setul va fi ales de castigator, pentru fetita sau baietel si in functie de varsta copilului (primul set e pentru 0-1 ani, al doilea set 1-7 ani) 
* concursul se desfasoara intre 10-15 decembrie

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne povestiti si noua ce lucruri nastrusnice isi doresc copiii de la Mosul. Sau, daca puii vostri sunt prea mici, ne puteti povesti care a fost cea mai mare nastrusnicie pe care voi insiva, pe cand erati copii, ati cerut-o Mosului.

 Si, ca sa stiti de unde vin hainutele: Pifou produce hainute romanesti inca din 1994. Au o gama larga de hainute simpatice pentru nou-nascuti, dar si pentru copiii mai mari, iar preturile sunt foarte bune. Au fost primii care au avut curajul sa fabrice in Romania hainute eco din bumbac organic. E o afacere de familie, locala, facuta cu drag si responsabilitate. Va invit sa ii cunoasteti mai bine chiar la ei acasa: www.pifou.ro si pe Facebook.